Esittely

Hei, olen Charlotta Hietanen ja tervetuloa kotisivuilleni. Teen koru- ja muita jalometallitöitä tilauksesta.

Galleriassa on esillä toteuttamiani asiakastöitä. Teen töitä jalometallien kanssa, suunnittelen ja valmistan uniikit lahjat, sekä ohjaan kursseja. Minulla on myynnissä myös suunniitelemiani valmiita käsinvalmistettuja uniikkeja koruja ja korumallistoja.

Teen mielelläni juuri sinulle sopivan suunnitelman. Tilaustöissä, asiakkaiden visiot ovat tärkeitä, voin välittää omat haaveesi materiaaliin, käytettäväksi koruksi. Voin myös suunnitella sinulle jotain uniikkia vaikka sinulla ei olisi hajuakaan mitä on mahdollista toteuttaa, rohkeasti kysymään vaan! Voin myös uudistaa vanhat jalometallikorusi piirongin laatikosta lojumasta!

Voin ohjata korukurssin yhdistyksesi tai muun harrasteporukan tiloissa, jos tahdotte itse päästä korutyöskentelyyn käsiksi.

Halutessasi lisätietoa, ole hyvä ja ota minuun yhteyttä. Voit jättää viestin yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse, facebookissa, tai soittaa. Löydät minut facebookissa nimellä CHH Design Charlotta Hietanen.

Voit myös piipahtaa pajalleni. Ota yhteyttä niin sovimme ajan, jolloin voin ottaa vierailijoita vastaan.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s