Hei 2021

Hyvää uutta vuotta rakkaat seuraajat! Tämä vuosi oli hyvin erilainen myös korujen teon suhteen. Itselleni se loi tilaa ja aikaa tunnusteluun ja reflektointiin, mikä oli todella tarpeen. Someen julkaiseminen oli myös hieman tauolla, kun keskityin uuden opiskeluun digitaalisessa maailmassa.

Hyviä asioita, jotka eivät jää pois vaikka meno muuttuu:

🌸Uusille kursseille voi ilmoittautua Vaasa Opiston ja Mustasaaren aikuisopiston sivujen kautta
🌼 Loftetissa on edelleen korujani myytävänä sekä verkkokaupassani
🌸 Uniikkeja koruja saa tilattua ottamalla suoraan minuun yhteyttä!

Kiitollinen tästä vuodesta kaikille vuoden asiakkailleni sekä ihanille kurssilaisilleni keväältä ja syksyltä. Etäkurssin pitäminen oli mahtava kokemus ja onneksi syksyllä saatiin tehdä koruja taas yhdessä.

Kiitos Mustasaaren Aikuisopistolle, Vaasa-Opistolle, Cirkas-kahvilamyymälälle Sulvalla, Sommaröhallenille Södra-Vallgrundissa ja Loftetille Vaasan keskustassa. Kiitos myös koulukavereille Hanken SSE / Digital Ocean!
🌊💪

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s